Jaarlijkse rommelmarkt op Camping Overbetuwe

Vorig jaar was het druk bezocht én goed warm!
Vorig jaar was het druk bezocht én goed warm!
Foto: Camping Overbetuwe

Heteren – Zondag 6 augustus wordt weer de jaarlijkse rommelmarkt op Camping Overbetuwe georganiseerd ten bate van Kinderboerderij Overbetuwe. Het is een gezellige markt met veel verschillende spullen. Meuk is leuk!

De rommelmarkt zal plaatsvinden op het terrein van de camping, Uilenburgsestraat 3 (Navigatie: nr. 1), te Heteren van 12.00 tot 16.00 uur.

Ook je spulletjes verkopen?

Het is mogelijk een grondplaats te reserveren voor de rommelmarkt. Kosten per grondplaats voor volwassenen € 7,50 en grondplaats voor kinderen tot 12 jaar € 2,50. De reservering is bij betaling vooraf op NL75 RABO 0315 1559 73 t.n.v Kinderboerderij Overbetuwe.

Reserveren via marktmeester Pieter, telefoonnummer 06 – 22 43 77 94 of via mail, [email protected] bij  onderwerp vermelden “Rommelmarkt”. De toegang voor bezoekers is gratis en een hapje en een drankje is op het terrein te verkrijgen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen