Terugroepactie Pirelli P Zero Race fietsbanden

Foto: PublicDomainPictures via Pixabay

Bandenfabrikant Pirelli roept een aantal P ZERO Race fietsbanden terug. De banden blijken niet goed op de velgen te passen. Hierdoor kunnen gevaarlijk situatie optreden, met mogelijk letsel als gevolg. De terugroepactie betreft de fietsbanden uit onderstaande tabel waarvan de gegevens op de band overeenkomen met de genoemde codes en datums:

Bandenfabrikant Pirelli roept een aantal P ZERO Race fietsbanden terug. De banden blijken niet goed op de velgen te passen. Hierdoor kunnen gevaarlijk situatie optreden, met mogelijk letsel als gevolg.

Terugroepactie

De terugroepactie betreft de fietsbanden uit onderstaande tabel waarvan de gegevens op de band overeenkomen met de genoemde codes en datums:

Meer informatie

Door een incompatibaliteit van een aantal banden, die zijn geproduceerd van week 10 tot week 24 2023 kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Als je één van deze banden hebt met genoemde productiecodes, neem dan contact op met jouw Pirelli dealer voor verdere instructies.

Bron: Pirelli, 2 augustus 2023

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen