112

Politie doet onderzoek na aantreffen overleden vrouw bij Andelst

Foto: DM van Hellesem

Andelst – Op donderdag 10 augustus is er aan het begin van de middag een overleden persoon aangetroffen in het water langs de Waaldijk in Andelst. Sindsdien loopt er politieonderzoek om erachter te komen wie de vrouw is. Helaas staat dit nog altijd niet vast.

Naast het reguliere rechercheonderzoek vraagt de politie om hulp van mensen die mogelijk weten wie de vrouw is. De politie vermoedt dat ze korte tijd en hooguit enkele dagen in het water heeft gelegen. Het is vanwege de stroming goed mogelijk dat ze in Duitsland of het verdere oosten van het Nederland te water is geraakt.

Identiteit vrouw onbekend

Op dit moment kan de politie de vrouw niet koppelen aan een vermissingszaak. Er wordt ook niet uitgegaan van een misdrijf. Helaas zijn er weinig uiterlijke kenmerken die ze kunnen delen; het is vermoedelijk een lange vrouw met een fors postuur.

Weet je wie de vrouw is of mogelijk kan zijn? Is er iemand uit je directe omgeving sinds korte tijd vermist? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0900-8844. Ook is het mogelijk om het tipformulier in te vullen via deze link van de politie.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen