Schrijfcafé in de Huiskamer van Heteren

Foto: Pexels

Heteren – Heb je schrijfambities? Of benieuwd of schrijven iets voor jou is? Kom gezellig schrijven tijdens zes bijeenkomsten van het schrijfcafé op de dinsdagavond om de 14 dagen van 19.30 tot 21.00 uur. De eerste bijeenkomst is op dinsdagavond 5 september. Schrijfcafé is gratis.

Het schrijfcafé is bedoeld om het plezier in schrijven te ontdekken en het leven om je heen vast te leggen. Gezelligheid staat voorop. Hoe beschrijf je een bepaalde geur? Hoe geef je woorden aan een ontmoeting, een observatie of misschien wel een karakterschets van een persoon?

Schrijfdocenten

Marelle Boersma, woonachtig in Heteren, en Coosje Haan, woonachtig in Driel, beiden auteur én schrijfdocent, weten als geen ander hoe heerlijk het is om je te verliezen in een verhaal. Ze laten je zien hoe woorden werken en je leert tussen de regels door ook nog wat schrijftechniek. Ervaring is niet nodig. Aanmelden kan via deze link, doe het snel want er is maar een beperkt aantal plaatsen.

Bron: Bibliotheek Gelderland Zuid

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen