Even geen waterdruk door storing pompstation in Driel

Foto: Tante Tati, Pixabay

Als gevolg van een stroomstoring bij een pompstation in Driel hebben in de omgeving zo’n 80.000 huishoudens en bedrijven met minder of geen waterdruk gezeten meldt waterbedrijf Vitens vrijdag.

Een woordvoerder zegt dat de stroom bij het productiebedrijf Fikkersdries was uitgevallen. Volgens Vitens is de storing verholpen en is de waterdruk weer opgevoerd.

De eerste melding kwam rond 13.15 uur binnen bij Vitens. Op X, voorheen Twitter, meldt het waterbedrijf dat huishoudens in Arnhem, Elst, Driel, Andelst en Herveld last hadden van de storing. Volgens Vitens duurde het ongeveer een uur voordat de waterdruk terug was. Het is niet bekend wat de oorzaak van de stroomuitval is.

Bron: Nieuws.nl/ANP

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen