Muziek, BBQ en toespraak burgemeester bij jubileum dorpsvereniging

Hemmen – Het weer dreigde het feest in het water te laten vallen, maar de zon brak net op tijd door. De dorpsvereniging van Hemmen vierde op zaterdag 26 augustus hun 40-jarig jubileum.

Burgemeester Patricia Roubos-Hoytink kwam naar Hemmen en loofde de vereniging voor hun inzet. Ieder jaar worden er ongeveer 20 activiteiten georganiseerd voor de inwoners van Hemmen. Daaronder zijn droppings, paaseieren zoeken in het naastgelegen bos, Koningsdag en nog veel meer.

Burgemeester op bezoek

“Vanmiddag de opening mogen doen voor het 40-jarig jubileum van Dorpsvereniging Hemmen bij Dorpshuis De Oude School, van waaruit de activiteiten plaatsvinden. Een deel van het bestuur draait al 40 jaar mee Een feestelijke dag. Leuk weetje, de dorpsvereniging heeft inmiddels ruim twee keer zoveel leden als dat Hemmen inwoners heeft. Gefeliciteerd!”

Liet onze burgemeester op haar Facebook pagina weten.

Na de toespraak gaf Shantykoor ‘Alle Hens’ een muzikaal optreden. Later verzorgde een DJ de muziek en de BBQ was een succes. Alle aanwezigen hadden het naar hun zin en gingen tevreden naar huis.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen