Sfeervol concert kerk Hemmen met harpiste Annemieke en organist Erik

Foto: Annemieke IJzerman

Hemmen – De combinatie harp en orgel is niet zo vaak te horen. In de sfeervolle Hervormde Kerk te Hemmen vindt op zondag 24 september a.s. om 15.00 uur een bijzonder concert plaats, waarin muziek zal klinken, gespeeld op harp en kistorgel.

Op het programma staan composities uit de 18e, 19e, 20e en 21e eeuw van componisten als Händel en Debussy. Uitvoerende zijn de harpiste Annemieke IJzerman en organist Erik van der Heijden. Toegang 10 euro, kinderen tot 12 jaar 5 euro.

Annemieke IJzerman

Annemieke IJzerman studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, waar zij na het doorlopen van de Jong Talentklas en de vakopleiding het diploma Bachelor of Music met onderscheiding behaalde. Ze vervolgde haar masteropleiding aan het CNSM in Lyon (FR) en won diverse prijzen. Annemieke is regelmatig te horen op verschillende podia in soloconcerten en met ensembles.

Erik van der Heijden

Erik van der Heijden is cantor-organist van de Evangelisch-Lutherse Gemeente Ede en tevens werkzaam op de Christelijke Hogeschool Ede. Aanvankelijk volgde hij piano- en orgellessen bij Christiaan Verburg in zijn geboortedorp Amerongen. Later volgde hij orgellessen bij onder meer Theo Jellema (literatuur) en Bert Matter (improvisatie) en klavecimbellessen bij Léon Berben.

Meer informatie

Meer informatie over het concert en kaartverkoop vind je op de website Hervormde Gemeente Hemmen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen