Cursus voor kinderen: Leer programmeren met Scratch

Leer programmeren met Scratch
Leer programmeren met Scratch
Foto: Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid

Heteren – Dit najaar kunnen kinderen hun eerste stappen als computerprogrammeur zetten in de Huiskamer van Heteren. Vanaf 22 september vindt er elke vrijdagmiddag een gratis cursus Scratch plaats voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Scratch is een programmeertaal speciaal voor kinderen.

Negen weken lang leren kinderen op een leuke manier hoe je bijvoorbeeld een app kunt maken of een computerprogramma kunt ontwikkelen. De cursus is bedoeld voor kinderen van 8-12 jaar.

Meer informatie

De cursus is elke vrijdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur in de Huiskamer van Heteren, Het Kwadrant 2. De start is op vrijdag 22 september en alleen in de herfstvakantie is er geen les. Voor laptops wordt gezorgd. Het is fijn als de kinderen met een Windows-laptop overweg kunnen (internetten en e-mailen).

Aanmelden kan via Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid agenda. Er zijn nog zeven plekken beschikbaar.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen