Dorpsconferentie op 15 november in Zetten

Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten – Op woensdag 15 november wordt er weer een Dorpsconferentie gehouden in Zetten. Hoe staat het ervoor met de nieuwbouwplannen van de Wanmolen, het laatste nieuws over woningbouw en hoe zit het ook alweer met windpark Midden-Betuwe?

Al die vragen komen aan bod bij de tweede Dorpsconferentie van Zicht op Zetten in het HPC in Zetten. Bovendien een bijeenkomst waar Zettenaren met elkaar kunnen kennismaken.

Belangrijk agendapunt

De Wanmolen is een belangrijk agendapunt, er is het afgelopen jaar veel gebeurd achter de schermen. Nu breekt een nieuwe fase aan: Hoe maken we van de nieuwe Wanmolen een bruisend hart van het dorp, waar we ons toe aangetrokken voelen? Ook wordt er informatie gegeven over het park bij de nieuwe multifunctionele accommodatie. En er is ook ruimte voor entertainment: een groepsquiz ‘hoe goed ken ik mijn dorp?’

De dorpsconferentie is in de aula van het Hendrik Pierson College (Mammoetstraat 1-3, Zetten), begint om 19.30 uur, inloop 19.00 uur. De organisatie is in handen van Zicht op Zetten, een platform van diverse organisaties in het dorp.

Voor wie info wil en/of een agendapunt naar voren wil brengen: [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen