Fotoserie: gezellige eerste openingsdag Hart van Heteren

Heteren – Hemelvaartsdag was ouderwets gezellig tijdens de eerste openingsdag van het Hart van Heteren. Een deel van de Flessestraat was afgezet om plaats te geven aan de kermis, de gasten voor de 112-middag en de Disney prinsessen Elsa, Doornroosje en Ariël.

Weinig zon maar het was best aangenaam warm. De terrasjes zaten vol en de politie, brandweer en ambulance mochten rekenen op veel bezoekers, klein én groot die van alles konden en mochten vragen en veel kleine dorpelingen moesten toch echt even in 1 of meerdere wagens plaatsnemen. De poppendokter had genoeg te doen, net als de Dierenambulance en de EHBO had wel een heel mooie auto meegenomen.

Wat een plezier

Lachende kinderen in de zweefmolen, joelende kinderen met ouders in de botsauto’s en de draaimolen voor de allerkleinsten zat steeds wel heel erg vol, wat een plezier! De schietkraam stond vol, het eendjes hengelen en de muntmachines om een grote knuffel te winnen waren ook populair.

Hemelvaartsdag was de eerste dag van het lange openingsweekend van het Hart van Heteren. Vrijdag worden Roosje van Heteren, de fontein ‘De Springbron’ en het carillon ‘De Dansende Driepoot’ onthult en draait de kermis ook vanaf 13:00 uur.

Lees hier meer: Openingsfestival Hart van Heteren

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Dossier: Hart van Heteren
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen