De allerkleinsten in het zonnetje tijdens BoekStartdag in de bieb

Foto: Bibliotheek Gelderland Zuid

Op zaterdag 1 juni is het landelijke BoekStartdag. Een speciale dag voor de allerjongste bibliotheekbezoekers tussen de 0 en 2 jaar oud. Ouders en kinderen kunnen tijdens gratis activiteiten ontdekken hoe fijn het is om samen met boeken en taal bezig te zijn.

In Bibliotheek Elst zijn baby’s en dreumesen zaterdag 1 juni de ster van de bieb. Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn er verschillende activiteiten voor ouders en hun kleintjes. Oudere broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom.

Leuk en leerzaam

Om 10.30 uur en 11.15 uur kan iedereen meedoen met Muziek op schoot van Tierelier Muziekplezier. Kleintjes genieten van dansen, liedjes en muziek. Ze ontdekken allerlei klanken en (nieuwe) woorden. Dit is goed voor hun ritmegevoel, motoriek en taalgevoel. Tijdens een doorlopend programma kunnen ouders vragen stellen aan een logopedist Dineke Bonnier van Logopediepraktijk Elst, over de taalontwikkeling van kinderen. Dionne van Dionne’s Designs verzorgt een knutselactiviteit en natuurlijk wordt er ook lekker veel voorgelezen. Ontdek de leukste boekjes voor 0-2 jarigen.

Gratis BoekStartkoffertje

Is jouw baby of dreumes nog geen lid van de bieb? Tot 18 jaar is een lidmaatschap bij de bibliotheek gratis. Schrijf je kind ter plekke bij de balie in en ontvang het gratis BoekStartkoffertje. In het koffertje zitten twee boekjes en fijne voorleestips. Lees meer over het programma, voorleestips, de voorleesapp en het gratis jeugdlidmaatschap op obgz.nl/boekstartdag.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen