Activiteitenmarkt van Stichting Dorpsbelangen Herveld Andelst

Foto: Stichting Dorpsbelangen Herveld Andelst

Herveld – Op woensdag 29 mei vindt er ’s avonds een activiteitenmarkt plaats in De Hoendrik in Herveld. Stichting Dorpsbelangen Herveld Andelst organiseert deze markt als vervolg op de dorpsavond van november vorig jaar.

Op de activiteitenmarkt presenteren zich werkgroepen die sindsdien zijn gestart. Andere vrijwilligersorganisaties zoals oa. de Zonnebloem, Forte Welzijn en stichting Samen Zorgen, zullen ook aanwezig zijn.

activiteitenmarkt
(klik voor vergroting)

Werkgroep

Er is al een werkgroep bezig met Energie en Duurzaamheid. Wat en hoe kunnen we als dorpen omgaan met veranderingen mbt duurzaamheid en energie. Ook is een werkgroep bezig met de speeltuinen. Andere onderwerpen van werkgroepen zijn Verkeer, Wonen en Groen. Met de activiteitenmarkt willen ze mensen actief informeren over waar ze bezig zijn. Maar ze willen ook graag horen waar actie op moet worden ondernomen.

Kennis die al aanwezig over de diverse onderwerpen willen ze ook graag aanhoren en aanboren. Als dorpen zijn ze al heel actief met de vierdaagse, beachvolleybal, jeugdvakantieweek, oranjevereniging en laten de Keet en ‘begin van’t Endt ook zien waartoe we met elkaar in staat zijn.

Kunnen we elkaar nog verder versterken in waar we heen willen met de dorpen. Kan de verkeerssituatie verbetert worden. Hindert de netcongestie ons met woningbouw. Maar is er ook een sociaal netwerk voor mensen die hulp nodig hebben.

Activiteitenmarkt

Als Dorpsbelangen willen ze een Dorpsagenda gaan opstellen met activiteiten die wij als Herveld Andelst belangrijk vinden. Met deze agenda willen ze samen met de gemeente Overbetuwe naar de Provincie om (financiële) steun te zoeken voor het uitvoeren van deze agenda. Daarom willen ze een ieder ook de mogelijkheid geven om inbreng en invloed uit te oefenen bij deze agenda.

Van harte aanbevolen en uitgenodigd in De Hoendrik in Herveld van 19:30u tot 22:00u.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen