Activiteiten juni Dorpsvereniging Hemmen

29 mei 2022, 19:07 Nieuws
dorpshuis de oude school
Hemmen - Dorpsvereniging Hemmen organiseert in juni weer leuke activiteiten. Deze vinden plaats in Dorpshuis De Oude School aan het Kerkplein. Voor informatie bel 0488-451002.

Agenda juni

  • 4 juni - Welkom thuis diner. Aanvang 18.00 uur.
  • 11 juni - Dick van Altena. Aanvang 20.00 uur.
  • 17 juni - Bingoavond. Aanvang 20.00 uur.
  • 21 juni - Bingoavond. Aanvang 20.00 uur.

Dick van Altena

Dick van Altena presenteert op zaterdag 11 juni zijn nieuwste cd, Het is inmiddels zijn 35e album, genaamd 'Café De Leeuw'. Hierin keert Dick na Engels- en Nederlandstalige nummers weer terug naar de streektaalmuziek. De nieuwe cd bevat twaalf zelfgeschreven liedjes die in alles weer Dick van Altena ademen. Het is de opvolger van zijn cd 'Golden Liesjes' uit 2016. Humoristische en poëtische beschrijvingen van de Overbetuwse regio en de mensen die er leven vormen weer de hoofdingrediënten. Geef je voor 6 juni op om erbij te zijn via [email protected] o.v.v. naam, aantal kaarten en mobiele nummer. Kaarten kosten € 10,- inclusief kopje koffie/thee.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .