Buurtbus 556 rijdt normale dienst ondanks stakingsacties OV

07 feb 2023, 13:13 Nieuws
29 03 2021 jvb
Heteren/Driel/Elst - De Buurtbus 556 rijdt op op 7, 8, 9 en 10 februari de normale dienstregeling. Tot en met 10 februari zijn er stakingsacties in het openbaar vervoer aangekondigd. In deze periode rijden de chauffeurs hun normale dienstregeling.

Steek jouw hand op en rij mee op de route

Deze buurtbus rijdt op vaste tijden en via een vaste route. Behalve bij de officiële halten kan, als het verkeer dit toelaat, overal worden in- en uitgestapt. Door duidelijk jouw hand op te steken kun je aan de chauffeur kenbaar maken dat je mee wilt rijden.

Goed om te weten

De buurtbus rijdt alleen op werkdagen en niet op zaterdagen, zon- en feestdagen. De buurtbus biedt een zitplaats aan maximaal 8 personen en is niet rolstoeltoegankelijk. Er zijn geen staanplaatsen in de bus. Bovendien is het omdoen van de veiligheidsgordel verplicht.
Wist je dat:
  • De buurtbus van ca. 8.00 tot 17.30 uur ieder uur de route Heteren-Driel-Elst heen en terug rijdt? Dat zijn op een dag 10 ritten heen en 10 ritten terug.
  • Je met de buurtbus binnen 20 minuten vanaf de Beemdhof in Heteren op het treinstation in Elst bent?
  • Je met de buurtbus binnen 11 minuten vanaf het Polenplein in Driel op het treinstation in Elst bent?
  • Je altijd met 34% korting reist wanneer je 65 jaar of ouder bent, en met jouw persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist?
Bron: Buurtbus Overbetuwe

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .