Fun4kids organiseert weer een geweldige speelweek in Heteren

10 aug 2021, 14:15 Nieuws
makeup 1909386 640
Heteren - Fun4kids heeft toestemming gekregen van gemeente Overbetuwe om de speelweek van 23 tot en met 27 augustus te organiseren bij manege De Fruithof. De kinderen hebben er twee jaar op moeten wachten.
Ze zijn meteen gestart met flyeren en iedereen, en vooral de kinderen, laten weten dat de speelweek doorgaat. Met donaties en de verkoop van appelflappen, week- en dagkaarten is de opbrengst hoog genoeg om een leuke week voor de kinderen te verzorgen.

Enthousiasme

Sponsors steunen Fun4kids
massaal. Er komen springkussens, stormbaan, sweeper, multifun, skelterbaan, pannavelden en er wordt weer brood gebakken. Dinsdag en donderdag zijn er clowns met poppenkast. Op woensdag wordt Djembe gespeeld. Een dag komt Keet's kinderboerderij uit Heteren. Op vrijdagochtend mag je ponyrijden en kan je op donderdag en vrijdagochtend een tattoe van Jean van Leeuwen laten zetten. Als ook nog boerderij-ijs van Peek (indien nodig op meerdere dagen) aanwezig is wordt het een geweldige week.
Voor de grotere kinderen is er nog een verrassingsactie-attribuut en als het drukker wordt komen er meer toestellen.

Meld je aan

Fun4kids kan nog wel wat hulp gebruiken. Ook al is door de nieuwe opzet minder contact en zijn er minder vrijwilligers nodig. Meld je aan op [email protected] .

“Dit jaar, maar zeker volgend jaar hebben we jou hard nodig. Laat ons en de kinderen niet in de steek en draag bij aan de continuïteit van dit groots(te) evenement in Heteren, volledig voor de kinderen; ze hebben al twee jaar moeten wachten. Kom op!”

Bron: gemeentenieuws

♦♦♦