Geldinzamelingsactie in Heteren voor inwoners met weinig financiële middelen

28 dec 2020, 10:48 Nieuws
gerd altmann via pixabay
HETEREN- Er is een geldinzamelingsactie gestart door #Heterensociaal voor inwoners die het niet breed hebben. Sommige inwoners in Overbetuwe hebben elke maand weer een uitdaging om de eindjes aan elkaar te knopen. Zij leven dagelijks met de vrees dat er extra kosten gaan ontstaan.
Zij hebben geen geld om iets extra's te kunnen doen. Kinderen kunnen niet meedoen door de financiële situatie thuis. December met al zijn feestdagen is vaak een moeilijke maand in plaats van een feestmaand, gezien de extra kosten die hiermee gemoeid zijn.

Geld inzamelen

In Heteren zijn er enkele tientallen van deze situaties. De verschillen in financiële situaties kunnen groot zijn. #Heterensociaal wil geld inzamelen om samen in het voorjaar voor een extraatje te zorgen met deze mensen en de bij hen betrokken organisaties . Een van de genoemd ideeën is met de kinderen op pad gaan. Aan diverse organisaties is gevraagd mee te doen. Dorpsraad Heteren, Stichting Hart van Heteren, Regiobank, Stichting Open voor Jou, De Passie en uiteraard #Heterensociaal hebben hier tot nu toe positief op gereageerd. Dit leverde een mooi startbedrag op. Enkele inwoners van Heteren hebben ook een bijdrage geleverd.

Doe jij ook mee?

Tot 10 januari is het mogelijk jouw bijdrage (of van jouw bedrijf/organisatie enz.) over te maken op rekeningnummer NL84INGB0009028141 ten name van Dorpsraad Heteren. De Dorpsraad is de penningmeester van #Heterensopciaal en op deze manier is er controle op financiën van #Heterensociaal.
Bron: #Heterensociaal