Gelukkig weer een frietzaak in Valburg

07 sep 2022, 11:03 Nieuws
french fries gbd0d4c05a 640
Valburg - Na sluiting van 'Um 't Huukske' was er in Valburg geen snackbar meer. Dat vonden de inwoners een 'zware tijd'.
Gelukkig heeft men bij Het Wapen van Valburg het initiatief genomen om weer een frietzaak te openen. Voorlopig vanuit een frietkar, maar binnenkort komt de frietzaak in Het Wapen van Valburg nadat de verbouwing is voltooid.

Eindelijk weer een Frietzaak

Eindelijk is het zover! Frietzaak Valburg is een feit. Vooralsnog werken we vanuit onze frietkar totdat de verbouwing klaar is en we iedereen in onze nieuwe frietzaak kunnen verwelkomen.
De frietkar zal geopend zijn van vrijdag t/m zondag van 16:00 uur tot 21:00 uur Ze werken nu nog met beperkte openingstijden en een beperkt menu maar dit zal in de toekomst zeker verder uitgebreid worden. Zij kijken er naar uit om het dorp en omgeving weer van lekkere gerechten te voorzien! Bekijk hier de menukaart .
Bron: Frietzaak Valburg

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .