Informatieavond voor ondernemers over cybercriminaliteit

21 apr 2022, 17:34 Nieuws
gerd altmann via pixabay 2
Gemeenten Lingewaard en Overbetuwe organiseren op dinsdag 17 mei een informatieavond voor ondernemers over cybercriminaliteit. Je bent van harte welkom in de Theaterkerk in Bemmel van 19.30 tot 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Meld je uiterlijk 16 mei aan. De toegang is gratis voor ondernemers uit de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe.
Digitalisering is voor jouw bedrijf niet meer weg te denken. Cybercriminaliteit daarbij ook niet. De verwachting is dat binnen 4 tot 5 jaar ongeveer 60 tot 70 procent van alle inbraken digitaal is. Phishing e-mails en DDOS aanvallen zijn aan de orde van de dag. Een cyberaanval kan enorme impact hebben op jouw bedrijfsvoering. Hoe kun je dit voorkomen? Je hoort het op de bijeenkomst.



Cybercriminaliteit

Robert Weedage, cybercrime expert bij de politie, neemt je mee in de gevaren van digitale criminaliteit, de verstrekkende gevolgen en wat je moet doen als je slachtoffer bent geworden. Frank Mulder van BeveiligMij.nl geeft tips om de kans op cybercrime te verkleinen. Na afloop van de presentaties staan experts in cybercrime klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Testen laten doen

Je kunt de instellingen van jouw mobiele apparaat laten nakijken. Ook kunt je een nulmeting voor jouw bedrijf aanvragen. Ja, ik meld me aan voor deze bijeenkomst

Programma

19.00 uur: inloop.
19.30 uur: opening door Carmen Cattier, PVO Oost-Nederland.
19.35 uur: welkomstwoord door beide burgemeesters.
19.45 uur: presentaties experts cybercrime politie en Beveiligmij.nl.
20.40 uur: vragen.
21.00 uur: borrel.
21.30 uur: einde.

♦♦♦