Lazy Sunday in De Haar: opteden van Sher

28 apr 2022, 10:59 Nieuws
sher op de mustang
Randwijk - Waar Sher is, is het feest! Op zondag 1 mei is er weer een Lazy Sunday in De Haar.
Ditmaal wordt de akoestische muziek verzorgd door Sher, de meest geboekte artiest van de Vierdaagse Feesten. Onlangs stond zij nog op PaasPop en in juli verzorgt zij de Afterparty na het concert van Queen in Ziggodome.



Sher

Sher is een veelzijdige, charismatische entertainer en heeft ruim 1500 covers op haar repertoire. Van "I Will Survive" tot "The Pianoman", van "Bloed, Zweet & Tranen" tot "Zoutelande", deze rasartiest beheerst het allemaal. Verzoekjes zijn dus van harte welkom. Tijdens deze Lazy Sunday wordt Sher op gitaar begeleid door Pelle.
De inwoners van Randwijk en de activiteitencommissie van De Haar dragen de vluchtelingen uit de Oekraïne een warm hart toe en daarom nodigen ze, via de gemeente Overbetuwe en Forte Welzijn, van harte vluchtelingen die in de omgeving van Randwijk verblijven uit voor deze Lazy Sunday.
De zaal is open vanaf 14.30 uur. Het optreden begint om 15.00 uur en duurt zolang het gezellig is. Tickets voorverkoop: € 12,50 (incl. servicekosten) via Randwijker
Tickets aan de deur: € 15,00.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .