Nieuwe cursus bij EHBO vereniging Hedrin

19 sep 2021, 11:38 Nieuws
first aid 1882049 640
Heteren/Driel/Indoornik - Een ongeluk zit in een klein hoekje, even niet opletten en het is gebeurt, in de thuissituatie, tijdens het klussen of op je werk. Met een EHBO cursus weer je wat je moet doen.
Voor alle ongevallen, ook in het verkeer, zijn mensen die het eerste aanwezig zijn van groot belang. Als eerste hulpverlener met een EHBO diploma op zak weet je wat je in zo’n situatie kan doen.

EHBO vereniging Hedrin

Nu de coronamaatregelen het weer toe laten start EHBO vereniging Hedrin
dit najaar met een nieuwe cursus om iedereen de kans te geven levens reddende handelingen
te kunnen verrichten! Wanneer je dit samen met reanimeren wilt leren neem dan contact op, want dan weet je zeker dat je de juiste hulp kunt bieden aan uw familie, vrienden, collega’s en anderen.
Sinds 1952 is EHBO-Hedrin de EHBO vereniging van Heteren, Driel en Indoornik. Zij verzorgen al ruim 60 jaar EHBO en AED beginnerscursussen en herhalingslessen. De leden zijn op vrijwillige basis bij evenementen aanwezig als EHBO’er. Met Hedrin leer je levensreddende handelingen verrichten en omgaan met alle soorten ongevallen die er in en om het huis kunnen gebeuren.
Vraag om informatie over de cursussen: [email protected] Vraag om informatie over EHBO-assistentie bij evenementen: [email protected]