Oekraïne hulpgoederen zijn onderweg

06 mrt 2022, 10:52 Nieuws
inzameling 5
Heteren - Wat een overweldigend succes en zoveel mensen die zich betrokken voelden. Een oproep in de Nieuwsbrief van Heteren sociaal ,afkondigingen in de Heterense Kerken, social media om hulpgoederen te komen brengen voor de vluchtelingen en de inwoners in de Oekraïne is massaal gehoord.

Bestelbus en 4 aanhangers vol

Het was om stil van te worden ,zoveel aandacht kreeg de actie. Een grote bestelbus en vier aanhangers vol dekens, handdoeken, medicijnen, kinderkleding en verbandmiddelen werden dinsdagmiddag naar de Stichting Werkgroep Hulpgoederen Oost-Europa (WHOE) in Apeldoorn gebracht.
Ook daar werd een grote inzameling gehouden en moesten verkeersregelaars de file in goede banen leiden. Met vereende krachten werd dezelfde avond nog een grote oplegger gevuld met goederen. Helaas kon deze auto pas woensdagmiddag vertrekken omdat de vereiste documenten erg lang op zich lieten wachten. Zaterdagmorgen is er weer een auto geladen en ook deze is inmiddels vertrokken. Aan de grens tussen Polen en Oekraïne krijgt de chauffeur te horen waar hij de goederen mag lossen ,landinwaarts of ter plekke. De organisatie dankt iedereen die in welke vorm dan ook een steentje heeft bijgedragen. Ook nu weer was het motto “in Heteren doen we het samen “

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].
De redactie is te bereiken via [email protected].