Overbetuwe Nieuws heeft een nieuw uiterlijk gekregen

17 jul , 22:25 Nieuws
koningsdag nieuwsnl overbetuwe breed
Na ruim 4 jaar de gemeente Overbetuwe en daarmee de dorpen Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten en omgeving van nieuws te hebben voorzien, staat Overbetuwe Nieuws voor een spannende vernieuwing.
Achter de schermen is er hard gewerkt aan een compleet nieuwe website die deze week live is gegaan. Deze vernieuwing omvat niet alleen technische verbeteringen, maar ook een nieuw design. Daarnaast komt er na de zomervakantie ook een gloednieuwe Overbetuwe Nieuws App beschikbaar, zodat je altijd en overal op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws.

Help mee!

In de loop van dinsdag 16 juli is de nieuwe website online gezet. Ondanks uitgebreide testen kan het voorkomen dat er nog kleine foutjes opduiken. Jouw hulp is daarbij onmisbaar! Mocht je een bug tegenkomen, laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar [email protected]. Probeer de bug zo duidelijk mogelijk te omschrijven en vermeld ook je besturingssysteem en browser. Lukt het om een screenshot erbij te doen, dan zou dat helemaal fantastisch zijn! Zo kunnen wij eventuele fouten snel opsporen en verhelpen.

Nu gebeurt dit niet alleen bij ons

Overbetuwe Nieuws.nl maakt deel uit van nieuws.nl. Daar werken lokale redacties dagelijks om 110 gemeentes te voorzien van het lokale nieuws, net zoals wij. je begrijpt, dat dat een grote operatie is, die voor ons heel wat voeten in de aarde heeft. Daarom gaat het ook niet gelijk helemaal goed. We rekenen op je begrip en denken binnen een paar dagen een goed (en vooral snellere) werkende site te hebben. Daarmee blijven wij je lokaal nieuws brengen, dat er toe doet!

Nieuwsbrief

Heb je een abonnement op onze wekelijkse en/of dagelijkse nieuwsbrief, dan moet je die even missen. We gaan er nu vanuit dat die één week niet verzonden kan worden. Excuus voor het ongemak. Zodra het weer mogelijk is lees je het weer in je mailbox.
♦♦♦
·         Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram
·         Lokaal(pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via [email protected].
Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].