Prachtige opbrengst 8e Lente Bridgedrive in Heteren

22 mrt 2023, 18:08 Nieuws
20230318 174324
Heteren - Bridgeclub Rijnbridge Heteren hield op zaterdag 18 maart een bridgedrive voor het goede doel. De opbrengst ging naar “de Zonnebloem” afdeling Heteren-Driel. Er kwamen maar liefst 56 bridgeparen uit de wijde omgeving naar Heteren. Wat een mooie opkomst en wat een mooie opbrengst!
De bridgers zagen bij binnenkomst direct een prachtige opgemaakte prijzentafel, door de vrijwilligers van de Zonnebloem opgesteld. Er waren meer dan genoeg prijsjes dat iedere deelnemer met iets leuks huiswaarts keerde. Dit was mogelijk gemaakt dankzij de zeer gewaardeerde gulle gaven van ondernemers, winkeliers, middenstanders etc. Een speciale dank is aan Annemiek en John van “Zalencentrum de Bongerd” Heteren, die de grote zaal, als sponsor van dit goede doel, gratis hebben aangeboden. De bridgers werden voor- en na de pauze ook nog verwend met een lekker warm snackje.
Ieder jaar houdt Bridgeclub Rijnbridge Heteren op de 3e zaterdag in maart de “Lente Bridgedrive Heteren”. Iedereen is welkom, dus graag tot volgend jaar!
Onderstaande foto: Penningmeester Wyb Jonkers, Bridgeclub Rijnbridge Heteren gaat de cheque overhandigen aan Marie-Pauline, voorzitter van “de Zonnebloem Heteren-Driel”.
20230318 174226 2

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .