Voormalig basisschool De Vallei gooit goede (kinder)boeken weg

04 okt , 23:59 Nieuws
cynthia
Cynthia
Driel - Basisschool De Vallei heeft per 1 augustus de deuren definitief gesloten. De school die gevestigd was aan de Fazantstraat in Driel heeft natuurlijk van alles op te ruimen.
Basisschool De Meeuwenberg komt later op deze locatie nadat het pand is afgebroken er er een nieuwe is gebouwd. Maar om nou goede spullen weg te gooien, zoals (kinder)boeken...

Zonde!

En dat in de Kinderboekenweek! Zonde, dat is de gemeenschappelijke reactie in een besloten groep op Facebook. Hoeveel mensen, of instanties kun je hier een plezier mee doen? Inwoonster Cynthia trof de container van Sues aan voor het pand aan de Patrijslaan, op de hoek met de Fazantstraat met het bericht of hier niemand anders belangstelling voor heeft.
Er wordt meegedacht aan een Speelgoedbank of een minibieb maar er kan voor iedereen wel wat bij zitten. Dus kan jij wel een boek (of meer) gebruiken, ga dan snel kijken aan de Patrijslaan in Driel voor de container wordt opgehaald!

♦♦♦

·         Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram of via de nieuwsbrief, inschrijven onderaan de pagina.
·         Lokaal(pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via overbetuwe@nieuws.nl.
Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].