Vrijwilligers gezocht bij Stichting Vier het Leven voor het begeleiden van ouderen bij theater-, museum- en filmbezoek in en om Nijmegen

26 jul , 18:25 Nieuws
persfoto vier het leven
Stichting Vier het Leven is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers uit Herveld, Andelst en Zetten die hun passie voor cultuur willen delen en een glimlach willen brengen in het leven van ouderen.
Stichting Vier het Leven organiseert theater-, concert-, film- en museumbezoek met begeleiding voor ouderen die dat niet meer zelfstandig kunnen, willen of durven ondernemen. Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ gaan ze zo met het team eenzaamheid tegen.

Groeiende behoefte

"We hebben een groeiende behoefte aan vrijwilligers uit Herveld, Andelst en Zetten die beschikbaar zijn om mee te gaan naar het theater," zegt Saskia van Dijk, regiocoördinator Gelderland bij Stichting Vier het Leven.
"Onze vrijwilligers zijn onmisbaar om onze gasten uit te laten gaan en hen weer volop van het leven te laten genieten. Steeds meer ouderen uit Herveld, Andelst en Zetten weten Vier het Leven te vinden, er is veel belangstelling om mee te gaan. We bezoeken de Stadsschouwburg, De Vereeniging, Theater het Mozaïek, Theater de Molen en Cinema Roma."

Meegenieten

Als vrijwilliger bij Stichting Vier het Leven kun je zelf aangeven voor welke voorstelling je beschikbaar bent. Drie deelnemende ouderen worden persoonlijk door jou met jouw auto opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht. Gedurende het uitstapje bied je een ondersteunende arm en de warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond. En jij geniet zo maar mee!
Woon je in Herveld, Andelst of Zetten en heb je interesse? Laat het weten via [email protected]. Samen kunnen we ouderen het leven laten vieren.
♦♦♦
·         Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram
·         Lokaal(pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via overbetuwe@nieuws.nl.
Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].