Halloween Lampionnenoptocht en kinderdisco in Heteren

Foto: David Menidrey on Unsplash

Heteren – Op vrijdagavond 28 oktober wordt het weer griezelig in het dorp. Dan trekt er namelijk een spannende optocht door de straten van Heteren.

Kinderen gaan verkleed als spook, geest, Dracula en nog veel engere creaties. Daarbij hebben ze allemaal een lampion in de hand. De tocht wordt begeleiddoor Drumfanfare ESKA uit Bemmel.

lampionnentochtOptocht en kinderdisco

Het vertrek op 28 oktober is om 19.00 uur vanaf de Brede School in Heteren en de optocht duurt ongeveer een uur. Na afloop is er een kinderdisco bij Tuin17 tot 22.00 uur. Lampionnen zijn te koop bij Hip & Hebbes vanaf dinsdag 18 oktober. Deelname is gratis en de organisatie is in handen  van Oranje Comité Heteren .Voor de organisatie zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers om het verkeer te regelen. Heb je interesse om mee te helpen stuur dan een berichtje naar  [email protected]

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen