Winterfestijn: Het feest kan (bijna) beginnen

Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – Nou ja, nog heel even wachten op het feest. Op dit moment is de stichting Winterfestijn Overbetuwe druk bezig het programma in elkaar te knutselen.

Veel oude vertrouwde activiteiten keren terug. Uiteraard kun je weer meedoen aan de curlingcompetitie en Popkoor Akkoord komt weer langs voor een swingende avond. En de peuters en kleuters krijgen weer een eigen rustig half uurtje. En dat maar liefst negen keer! Dit jaar zullen niet veel nieuwe activiteiten op het programma te vinden zijn. Na twee jaar geen Winterfestijn, moeten ze echt weer even herstellen. Op meerdere vlakken.

Money for nothing

Ligt-ie nog ergens onderin de krantenmand? Of ligt-ie nog in je to do-bakje? Geen probleem, wat het is nog steeds mogelijk je waardecheque van Overbetuwe Doet te schenken aan het Winterfestijn.

The times are changing

Net als iedereen in Nederland, heeft ook het Winterfestijn te maken met flinke prijsstijgingen. Ze hebben helaas moeten besluiten een aantal prijzen te verhogen. Zo wordt zowel het schaatsen als een horecamuntje wat duurder. De schaatshuur blijft wel gewoon gratis. Voor meer informatie: kijk vooral even op de website.

Voor het eerst na al die jaren

De afgelopen twee jaar hebben ze tot ieders spijt geen ijsbaan kunnen neerzetten. Om het grote gemis van het schaatsen goed te maken, heeft het Winterfestijn besloten veel meer de nadruk te leggen op het schaatsen zelf. En laten we eerlijk zijn: daar zijn we toch gewoon het beste in? Vandaar dit jaar ook een heel simpel motto: schaatsen! schaatsen! schaatsen!

Wishful thinking

Waar de organisatie heel blij mee is, is dat de wensboom terugkomt. Iedereen die dat wil, kan hier een wens achterlaten voor iemand anders onder het motto ‘Doe een wens voor een medemens!’

Rotary Elst-Over Betuwe gaat dan haar best doen zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen