Oranjevereniging organiseert Kinderspelmiddag in Zetten

Spellenmiddag 2021
Spellenmiddag 2021
Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten – Tijdens laatste week van de zomervakantie is het weer tijd voor een spelmiddag voor de jeugd. In Zetten is in deze week traditiegetrouw de Bijbelvakantieweek en als kers op de taart organiseert de Oranjevereniging Zetten – Hemmen, ter afsluiting van de zomervakantie de Kinderspelmiddag.

De afgelopen twee jaar was een succes en dat geeft de Oranjevereniging weer genoeg energie om dit evenement opnieuw te houden. De Kinderspelmiddag is op zaterdag 26 augustus op de sportvelden van het HPC. De middag duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Het is weer een all-in-pret met eten, drinken en heel veel sport en spel

Aan alles is gedacht

De volleybalvereniging geeft een clinic en hopelijk zijn de korfbalvereniging en Scouting Zetten ook weer van de partij. Kapsters zorgen voor prachtige vlechten of stoere kleuren in je haar. Wil je je nagels mooi gekleurd, schmink op je gezicht of een leuke airbrush tattoo op je arm? Dat kan allemaal! Daarnaast is er een stormbaan, springkussen en zelfs een Mobstacle, een multi-hindernis met obstakels. Hiervoor heb je flinke spierballen nodig en genoeg uithoudingsvermogen. De Mobstacle is bedoeld voor oudere kinderen tot 15 jaar. Durf jij het aan?

De Kinderspelmiddag is dit jaar niet alleen voor basisschoolkinderen, maar ook voor kinderen tot 15 jaar. Kortom, er is genoeg te doen. De organisatie zorgt voor alle ingrediënten, maar het wordt pas een succes als jij erbij bent! Geef je op voor woensdag 23 augustus door een email te sturen naar [email protected] of via de website van de Oranjevereniging Zetten – Hemmen.

Bron: INZET

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen