Kindercollege; Gebarentaal voor kinderen 6+

Foto: sincerely media via unsplash

Elst – De beroemdste gebarentolk in Nederland is waarschijnlijk Irma. Zij zorgde er tijdens de coronapandemie voor dat doven en slechthorenden de coronapersconferenties van premier Rutte konden begrijpen.

Wat weet jij over gebarentaal? Tijdens dit kindercollege van Erna Lucassen van Bijdehandjes Gebaren kom je hier meer over te weten. Ook leer je zelf een aantal gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal. Ouders zijn ook welkom om mee te doen.

Meer informatie

Deze kindercollege is op maandag 20 november van 15.25 tot 16.30 uur in de bibliotheek van Elst. Het is bedoeld voor kinderen van 6 – 9 jaar.. Aanmelden via deze link.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen