Poppentheater Koekla met De Drie Biggetjes: Wie bouwt het sterkste huis?

Foto: Poppentheater Koekla

Tijdens de kinderboekenweek organiseert Theater De KiK in samenwerking met de Bibliotheek in Elst de jeugdvoorstelling ‘De Drie Biggetjes: Wie bouwt het sterkste huis?’

De biggetjes Nif, Naf en Noef trekken de wijde wereld in.

Huisje bouwen voor de herfst

Al snel wordt het herfst en ze besluiten ieder een huisje te bouwen. Noef heeft geen geduld en bouwt zijn huisje lekker makkelijk van stro. Nif wil snel klaar zijn en bouwt zijn huisje van takken. Naf besluit dat ze een degelijk huisje van steen gaat bouwen. De drie kleine biggetjes hebben het gezellig in hun nieuwe huisjes, maar ze weten niet dat de wolf op de loer ligt. Lukt het de wolf om de biggetjes te pakken te krijgen? Of zijn ze hem te slim af? Een muzikaal verhaal in een dynamisch decor, gespeeld met de directe kracht van professionele handpoppen. Sfeervolle muziek, humor en spanning zorgen voor de juiste sfeer.

Woensdagmiddag 11 oktober om 15.00 uur zijn alle kinderen vanaf 3 jaar met hun ouders welkom in Theater De KiK voor deze voorstelling van Koekla. Een spannend verhaal met muziek, grappige momenten en afwisselende decors. Het wordt gespeeld met speciale poppen, ondersteund door sfeervolle muziek.
Kaartjes zijn €7,50 en te bestellen via www.theaterdekik.nl of telefonisch 06-838 965 81.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen