Circus Bossle komt volgende week naar Park Lingezegen

Foto: Dirk-Jan Romeijn Photography/Circus Bossle

Elst – Hooggeëerd publiek, meisjes en jongens, moeders en vaders, oma’s en opa’s, wist je het al? Circus Bossle is het gezelligste Duitse Familie Circus en ze komen naar Park Lingezegen!

BossleEn of het nu lang of kort geleden is dat je naar het Circus bent geweest; het is altijd feest. Kom lachen om clown Otto in de vernieuwde familievoorstelling vol met doldwaze clowns, vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en natuurlijk heel veel dieren

Circus op toer

Circus Bossle is op toer door Nederland en brengt een spetterende en vermakelijke show voor de hele familie. De show kan al jaren op veel positieve reacties rekenen. Het circus staat nu in Breda en bouwt maandag 23-10-2023 zijn tenten op in het park Lingezegen Elst. De eerste voorstelling is

  • woensdag 25 oktober om 15.00 uur
  • vrijdag 27 oktober om 19.00 uur
  • zaterdag 28 oktober om 15.00
  • zondag 29 oktober om 11.00

Voor groepen zijn er speciale arrangementen beschikbaar, er zijn volop leuke interactieve acties vraag bij de circus kassa naar de mogelijkheden!

Bossle

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen