Dick van Altena – Arm om je schouder in theater De KiK

Foto: Dick van Altena

Elst – Dick van Altena legt met zijn Quintet het publiek een muzikale arm om de schouder. Het Quintet bestaat naast Dick van Altena uit leden van de vermaarde Tilburgse formatie Savannah.

Op zaterdagavond 4 juni om 20.30 uur verzorgen zij een concert in Theater De KiK in Elst. Kaartverkoop en meer informatie kunt u vinden op theaterdekik.nl.

Late Lente

In een semi-akoestische setting krijgt het publiek een muzikale arm om de schouder met liedjes van Van Altena’s bejubelde album ‘Novemberwind’ en zijn meest recente CD ‘Late Lente’. Natuurlijk komen ook titels voorbij uit zijn indrukwekkende country- en streektaal oeuvre.

De allround singer-songwriter Dick van Altena wordt door voetbaljournalist, muziekkenner én Dick van Altena fan Johan Derksen als geniaal omschreven.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen