Nathalie Baartman in Theater De KiK met haar voorstelling SNAK

Foto: Astrid van Loo

Elst – Zaterdag 29 oktober staat Nathalie Baartman in Theater De KiK met haar voorstelling SNAK. Maak je op voor een voorstelling vol Twentse nuchterheid en ingetogen vreugde.

Gewoon onmeunig grappig!

SNAK

“Ja, ik heb gesnakt. Op handen en voeten door het gras. ‘Zoek je dan wat?’, vroeg de man. Ik zei: ‘Ik reikhals deze dag’. Naar iets om aan te raken. Pak me vast. De wereld zoals-ie was. Handzaam. Behapbaar. Hap SNAK. Niet om leeg te vreten. Om te hakken. Kaal en plat. Maar om iets achter te laten. Blauw Blote lucht. Dat de mensen lied kunnen ademen. Een schaaltje dat rondgaat met hapjes grap. Een glas, een traan, een land gevuld met lach en zacht”. Nathalie.

Ongekend gevoelig. Weergaloos geestig. Een avond lang genieten.

Snakkend naar de dag dat alles weer als vanouds gaat.

De voorstelling start om 20:30 uur en kaartjes zijn te koop via theaterdekik.nl of 06-838 965 81

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen