Lazy Sunday with a lot of Soul in De Haar, Randwijk

Ronald en Delano
Ronald en Delano
Foto: Soulmen's Party

Randwijk – Zondag 30 oktober is er weer een bijzondere Lazy Sunday in De Haar! Ronald Sai-A-Tjin en Delano Weltevreden: de voormannen van Soulmen’s Party treden af en toe samen op en betoveren je met hun versies van oude soul-klassiekers.

lazyDenk aan “Me and Mrs. Jones”, “Stand By Me” en “(Sittin’ On) The Dock Of The Bay”. Deze geweldige muzikanten hebben het podium gedeeld met o.a. Lois Lane, René Froger, Alides Hidding (Time Bandits) en zelfs met Tavares (“Heaven Must be Missing An Angel”). Laat je verleiden door de warme, gouden stem van Delano met zachte en soulvolle begeleiding van Ronald op gitaar.

Kortom; weer een Lazy Sunday die niet gemist mag worden!

  • Zondag 30 oktober
  • Tickets in de vvk: 12,50€ (via randwijker.nl)
  • Tickets aan de deur: 15,00€
  • Deur open: 14.30 uur
  • Aanvang: 15.00 uur

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen