Met Lef naar de Zoutkamer

Met Lef naar de Zoutkamer
Met Lef naar de Zoutkamer
Foto: Zoutkamer

Elst – ‍Wil jij meer weten over de Zoutkamer in Elst? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Met Lef naar de Zoutkamer’ op donderdag 24 november. Je kunt zelf ervaren wat zouttherapie met je kan doen.

Maak kennis met Eva Schrijver die de aanwezigen uitlegt welke weg ze heeft bewandeld om met de Zoutkamer te beginnen. Daar had ze een flinke dosis Lef voor nodig.

Gezonde therapie

Zouttherapie is inhalatie van hele fijne natuurzoutdeeltjes door de luchtwegen, bronchiën, longen en longblaasjes. Deze therapie helpt onder andere bij ontstekingen en bacteriële infecties van de bronchiën en huidklachten. Zouttherapie werkt ook preventief, het is weerstand verhogend en ontspannend. Als je weerstand hoger is ben je beter beschermd tegen infecties. Zouttherapie is tevens in te zetten voor het verbeteren van sportprestaties. Zing je veel? Kom ook dan naar de bijeenkomst en laat je informeren hoe je daarvoor zouttherapie kunt inzetten.

Programma:

Wat kan je deze avond verwachten? Natuurlijk koffie en thee. Eva introduceert zichzelf. De groep wordt daarna in tweeën gesplitst; tien vrouwen ervaren in drie verschillende zoutkamers hoe de zouttherapie werkt. Tien krijgen uitleg over de werking en het effect van de zouttherapie. Waarna de groepen worden gewisseld. Tijdens de afsluiting met een drankje is er tijd om na te praten, te netwerken en elkaar beter te leren kennen.

De Zoutkamer ontvangt maximaal 20 vrouwen. Meld je dus snel aan op deze link! Vriendinnen zijn uiteraard ook van harte welkom. Mochten zich meer dan 35 vrouwen aanmelden, dan hebben ze een tweede datum geprikt: dinsdag 13 december 2022.

Meer informatie

M‍et Lef naar de Zoutkamer is bij De Zoutkamer, Dorpsstraat 116, Elst . Parkeren kan je voor de Zoutkamer of om de hoek van het gebouw, P van de van Hogendorpstraat. De inloop is vanaf 19.15 uur en de bijeenkomst start om 19.30 uur. Het eindigt om 22.00 uur. Neem een sloop of kleine handdoek mee. Kosten: voor niet leden €15,-. Betalen via een QR-code of contant geld.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen