Grote openluchtvlooienmarkt in Park Lingezegen Elst

Vlooienmarkt Park lIngezegen
Vlooienmarkt Park lIngezegen
Foto:

Elst – Park Lingezegen houdt een grote openluchtvlooienmarkt op Hemelvaartsdag op donderdag 18 mei. De vlooienmarkt is van 9.00 tot 16.00 uur.

De vlooienmarkt staat vol met kramen en kofferbak met zolder- en garageopruimingen, nostalgische spulletjes, meubeltjes, lampen, tweedehands kleding, boeken, prenten, platen, speelgoed en nog veel meer.

Je kunt er oude ambachten en schapen bewonderen. Ontdek Parksegaard, Sandackergaard, diverse voedselbossen en natuurlijk Park Lingezegen. Er is voor iedereen wat wils! Entree: € 3,50  euro kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren is gratis maar kom zoveel mogelijk met de fiets, openbaar vervoer of lopend.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen