Maaltijd in verenigingsgebouw De Poort Andelst

Foto: Overbetuwe Nieuws

Andelst – Woensdag 7 juni is er opnieuw een maaltijd in het verenigingsgebouw de Poort in Andelst, Kerkstraat 5. De maaltijd is gratis en voor iedereen toegankelijk. Je bent vanaf 17.30 uur welkom en om 18.00 uur start de maaltijd. Graag zien ze jouw aanmelding tegemoet voor donderdag 1 juni via [email protected] of 06-83 41 10 40.

Deelkast

Ondertussen staat er al een aantal maanden de deelkast voor De Poort in Andelst. Er wordt volop gebruik van  gemaakt, en de Hersteld Hervormde Gemeente hoopt dat ze daardoor een steuntje in de rug kunnen zijn. Helaas zien ze soms producten met een verstreken houdbaarheidsdatum, of kapotte artikelen in de deelkast staan. Zou je hier op willen letten, zodat iedereen kan genieten van goede producten. Help je ons mee om de deelkast gevuld te houden?

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen