Lentefair / rommelmarkt bij Dorpskerk Zetten

Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten – Op zaterdag 3 juni wordt de lentefair / rommelmarkt bij Dorpskerk Zetten gehouden, waarvoor iedereen van harte is  uitgenodigd. De fair wordt gehouden op het kerkplein bij de Hervormde gemeente in Zetten (Kerkstraat 9). Deze is van 9.30 tot 13.30 uur. 

Er is voor ieder wat wils: er is een aantal kramen met bruikbare spullen, curiosa, een creatief kraam, boeken, plantjes, fruit, een kraam met koffie, gebak, broodjes hamburger en nog meer lekkers. Daarnaast is er een imker aanwezig die informatie geeft over de imkerij en er is echte bijenhoning te koop. Voor de kinderen is er een springkussen, ze  kunnen worden geschminkt, etc. Tevens is het kerkgebouw geopend en is er gelegenheid de kerk te bezichtigen. 

De organisatie hoopt op een groot aantal bezoekers en kopers, aangezien de opbrengst van de lentefair is bestemd voor de regionale Voedselbank. Meer informatie over de Voedselbank is verkrijgbaar op de markt. 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen