Bedrijvenmarkt in Valburg voor ondernemers en particulieren

Foto:

Valburg – Weet jij welke bedrijvigheid er in Valburg, Homoet en Eimeren plaatsvindt? Dat er veel ondernemers werkzaam zijn binnen deze omgeving, dat is zeker maar wie doet nu eigenlijk wat?

Dit is een unieke kans om jouw bedrijf zichtbaar te maken tijdens de bedrijvenmarkt en tevens een kans elkaar zowel als bedrijf en als consument te ontmoeten.

Bedrijvenmarkt

Op vrijdag 17 november  wordt er een avond georganiseerd in ’t Knooppunt aan het Molenhoekplein 2 te Valburg door ondernemers uit Valburg, Homoet en Eimeren. Uiteraard zijn ook de clubs, verenigingen en stichtingen uit deze plaatsen van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen! Hier kunnen ondernemers zichzelf presenteren in een ontspannen en gemoedelijke omgeving.

Voor bezoekers is deze beurs gratis te bezoeken, inclusief gratis kopje koffie of thee. Als bezoeker maak je kans op een waardebon van € 50,- die je kunt besteden bij een zelf gekozen deelnemer van deze markt.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen