De eerste Valburgse PaPiPu avond: Passie, Pitchers en Publiek

Foto: 't Knooppunt

Valburg – PaPiPu staat voor Passie, Pitchen en Publiek. Op 3 november om 20:00 uur start in ’t Knooppunt Valburg de eerste, echte Valburgse PaPiPu avond!

Een avond waarbij je negen Valburgers en hun passies beter leert kennen.

De klok tikt

Het concept van PaPiPu houdt in dat er 20 dia’s getoond worden die elk 20 seconden in beeld staan. Deze beelden zijn begeleidend bij de passievolle pitches die de deelnemers geven. Daarbij zijn zij dus gebonden aan de tijd die weg tikt. Redden ze het op tijd? Tipje van de sluier: wat weet je van Danielle haar passie? En welke Valburger gaat met jou de diepte in?

De kaarten voor deze avond kosten 5 euro en zijn te bestellen via [email protected]. En let op: vol = vol! Je kunt ook appen of bellen naar 06-30764452.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen