Onder de Toren Live in teken van metal, rock en indie-muziek

Foto: Marcisio, Pixabay

Elst – De klanken van metal, rock en indie-muziek vullen op vrijdagavond 20 oktober de ruimte van zalencentrum Onder de Toren. Drie bands verzorgen die avond dan een gevarieerd programma.

Om aan te tonen dat er in Onder de Toren Live een diversiteit aan muziek te beluisteren valt, heeft de organisatie ditmaal ook een metalband op de lijst staan.

Metal, rock en indie-muziek

Helemaal uit Eindhoven komen de leden van metal band The Noyade, bestaande uit Nina, Huub, Diego en Marnix. Zij gaan ervoor zorgen dat ook metalfans uit de regio uit hun dak kunnen gaan.

Vervolgens kunnen rockliefhebbers genieten van de dreunende en stuwende kracht van de formatie Rockbox. De vier heren laten muziek horen die gaat van Green Day tot aan Deep Purple. Kortom, stilzitten op deze muziek is er niet bij.

Vanuit de Achterhoek wordt het publiek verrast met rock/indie-muziek met lichte Spaanse invloeden van The Papachitos. De band heeft daarmee een uniek geluid en zij spelen covers van onder meer Oasis, Red Hot Chili Peppers en The Strokes. Ook bij deze band is stilzitten geen optie.

Gevarieerd gezelschap

“Wij hebben wederom een gevarieerd gezelschap bij elkaar gezocht.” vindt Tom Kreijne, medeorganisator van Onder de Toren Live. Kreijne vervolgt: ,”Ons evenement is zoals gewoonlijk gratis te bezoeken. Maar, dit seizoen is er een fooienpot in het leven geroepen waar iedereen wat kan doneren voor de bands. Deze donatie kunnen de bezoekers met contant geld doen of via een QR-code. Het opgehaalde bedrag wordt aan het einde van de avond verdeeld over de acts.”

Je vindt Onder de Toren aan de Sint Maartenstraat 32 in Elst. De avond begint vanaf 20:00 uur. Reserveren hoeft niet, je bent welkom om te komen ‘rocken’.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen