Openbare avond Natuurfoto Rivierenland: Fotoreis door Zuid-Afrika

Foto: Tom Smit

Heteren – Natuurfoto Rivierenland organiseert weer een openbare avond op dinsdag 24 oktober 2023: Fotoreis door Zuid-Afrika.

Te gast zijn Tom Smit en Ruud van der Bliek, beide doorgewinterde natuurfotografen en reisleiders.

Fotoreis door Zuid-Afrika

Zij zullen een lezing geven met beelden van de fotoreis naar Afrika, waarbij zij een drietal wildparken bezochten. Van mooie landschappen tot het rijke dierenleven. Ben je geïnteresseerd in de prachtige natuurfoto’s en video’s en wil je graag weten hoe ze tot stand gekomen zijn of zou je graag een prachtige reis willen maken, Tom en Ruud zien uit naar je komst.

Het belooft een mooie avond te worden in zalencentrum De Bongerd, Flessenstraat 54 te Heteren. Entree € 8,00. De zaal is open om 19.45 uur, aanvang om 20.00 uur.

Mocht je na deze avond eens een keer bij Natuurfoto Rivierenland willen komen kijken, dan kan dat altijd op de laatste dinsdag van de maand in zalencentrum De Bongerd in Heteren. Wil je meer weten? Mail naar [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen