Onder de Toren Live, daar zit volop muziek in

Foto: Skankin’ Vibes

Elst – Vaste bezoekers van het evenement Onder de Toren Live weten het inmiddels: Daar zit volop muziek in. Dat is vrijdagavond 17 november opnieuw het geval.

De ruimte van zalencentrum Onder de Toren biedt drie acts de gelegenheid zich die avond te presenteren.

Gevarieerd muziekprogramma

Zoals gebruikelijk heeft de organisatie getracht om een gevarieerd muziekprogramma samen te stellen. “Wij kunnen wel zeggen dat het ons weer aardig gelukt is om het publiek een drietal verschillende muziekstijlen voor te schotelen.” geeft medeorganisator Tom Kreijne aan.

Als eerste op het podium verschijnt de formatie Oltplay. Deze coverband verzorgt muziek uit de jaren 50, 60 en 70 met een uitstapje naar wat moderne nummers. Daarna is het de beurt aan Hans Witjes. Deze singer-songwriter uit Elst speelt eigen luisternummers. Die bevatten soms kritische teksten over het dagelijkse leven. De avond wordt swingend afgesloten. De negenkoppige reggaeband Skankin’ Vibes brengt muziek waarbij je zeker niet stil kunt blijven zitten. Daar zorgt een blazerssectie wel voor.

Kreijne benadrukt nogmaals dat Onder de Toren Live gratis te bezoeken is. “Wij hebben dit seizoen een fooienpot in het leven geroepen waar iedereen wat kan doneren voor de bands. Deze donatie kunnen de bezoekers met contant geld doen of via een QR-code. Het opgehaalde bedrag wordt aan het einde van de avond verdeeld over de acts.”

Onder de Toren Live start vrijdag 17 november om 20:00 uur aan de Sint Maartenstraat 34 in Elst.  Zalencentrum Onder de Toren heeft ook een eigen parkeerplaats.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen