Jongerenproject met de Grote Finale Dancebattle in de DeKiK

Foto: Theater DeKiK

Elst – Op vrijdagavond 1 december om 20.15 uur vindt de Grote finale van de DanceBattle @DeKiK plaats in Theater De KiK in Elst. Deze avond laten verschillende groepen jongeren hun ingestudeerde dans aan elkaar zien.

Tijdens deze finale is naast een jury ook publiek aanwezig, kaartjes zijn gratis te reserveren via theaterdekik.nl.

Dancebattle Overbetuwe

De jongeren die op vrijdag 1 december zullen optreden hebben deelgenomen aan het jongerenproject ‘Dancebattle Overbetuwe‘ in Elst. Onder begeleiding van een professionele danscoach hebben zij (jongeren in de leeftijd van 11 tot 18 jaar) gedurende 5 weken een dans ingestudeerd. De meeste jongeren kenden elkaar nog niet voordat ze zich hadden aangemeld. De een met al wat ervaring in het dansen en de ander nog maar net begonnen. Tijdens de workshops stond vooral het plezier in het samen dansen voorop.

Deze finale-avond staan zij op het podium met hun gloednieuwe groep en gaan zij zich voor het eerst laten zien voor publiek!

Daarnaast treden er nog vijf jongeren-dansgroepen op met verschillende dansstijlen tijdens deze finale. Dit zijn drie dansgroepen van Babs Balletschool en twee groepen van Kerima Dansstudio. Zij laten zien wat zij hebben ingestudeerd tijdens de lessen op hun dansschool. Naast publiek is er ook een jury aanwezig, bestaande uit een aantal jongeren en een aantal professionele dansdocenten. Zij zullen aan het eind van de avond vertellen wat ze ervan vonden en prijzen gaan uitreiken.

De toegang is gratis. Reserveren is wel nodig: theaterdekik.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen