Gebarsten Kruiken, een blijspel in De Bongerd Heteren

Foto: Toneel- en amusementsvereniging Expansie

Heteren – Op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari 2024 voert toneel- en amusementsvereniging Expansie het blijspel Gebarsten Kruiken, geschreven door Maja Reinderman, op in zalencentrum De Bongerd in Heteren.

Gebarsten kruiken zijn mensen die zich door een heftige gebeurtenis in het verleden anders gedragen dan anderen. Ze zijn niet gek genoeg voor een instelling, maar kunnen zich ook niet in de maatschappij handhaven.

Huize de Haven

Een groep van deze mensen woont samen in ‘Huize de Haven’. Het samenwonen levert hilarische momenten op. Geldproblemen zorgen ervoor dat het huis mogelijk gesloten moet worden. Gelukkig lijkt zich met een nieuwe bewoner een oplossing aan te dienen. Als echter blijkt dat deze bewoner helemaal niet bij de andere bewoners past veroorzaakt dit allerlei onverwachte ontwikkelingen. Gelukkig komt alles, zoals bij een blijspel hoort, weer op zijn pootjes terecht.

Kijk op de site van de vereniging: toneelverenigingexpansie.nl voor de details en het reserveren van kaarten.

Gebarsten Kruiken

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen