Blije Kerk Concert: Groots optreden Betuws Orkest Senioren

Foto: Betuws Orkest Senioren

Driel – Zondagmiddag 25 februari trakteren de ruim zestig muzikanten van het Betuws Orkest Senioren de bezoekers op medleys en bekende nummers from all over the world.

BOS speelt onder andere filmmuziek van de wereldberoemde componist Ennio Morricone. En ook romantische muziekwerken zoals Gabriella’s Song, Adios Nonino en Highland Cathedral. Verder swingmuziek van bijvoorbeeld Glenn Miller, en popmuziek uit de jaren 60 zullen te horen zijn. Een gevarieerd Blije kerk concert voor iedereen die wil genieten van heerlijke toegankelijke muziek. De arrangementen van de orkestleider Rudy Böhmer staan hier garant voor. Hij heeft zijn brede muzikale ervaring opgedaan tijdens een lange loopbaan bij de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht.

Het concert in de Maria Geboortekerk in Driel (Kerkstraat 25) begint om 14.30; de toegang gratis; na afloop wordt een deurcollectie gehouden.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen