Start van het nieuwe Bridgejaar 2023-2024 bij Rijnbridge Heteren

Foto: Bridgeclub Rijnbridge

Bridgeclub Rijnbridge Heteren start op 13 september a.s. met het nieuwe seizoen “parencompetitiebridge” gewoon op de vaste woensdagavond van 9:45 – 23:00 uur.

Na de “zwoele” zomeravondenbridge wordt het hoogtijd voor het echte serieuze werk en gaan zij er weer sportief tegen aan in De Bongerd aan de Flessestraat.

Nieuwe leden

Daarbij mogen zij zich ook verheugen op de komst van 10 tot 12 nieuwe leden die zijn voortgekomen uit de nieuwe “beginners bridgecursus” van maart/april j.l. onder leiding van bridge docent Saskia Hermans.

Ook op woensdag13 september start er een “vervolgcursus”, weer onder leiding van Saskia Hermans. Bridgeclub Rijnbridge Heteren nodigt hiervoor ook bridgers van elders uit die nog wat bij willen leren.

“Verder is het de bedoeling dat er ter zijner tijd een nieuwe “beginnerscursusbridge” zal worden aangeboden. Informatie hierover volgt nog. U kunt uw belangstelling hiervoor alvast kenbaar maken!” aldus de bridgeclub.

“Bridgen is een geweldig mooi en spannend kaartspel. Spannender dan welk kaartspel dan ook, denken wij en je hersens laten werken is “fitness voor de geest”. En voor de thuis of club bridgers die op zoek zijn naar een sportieve en gezellige Bridgeclub wat let u: “Bridgen aan de Rijn ..da’s pas…”

Bridgen op een andere dag? Dat kan ook op de maandagmiddag in “De Liefkenshoek” Hyacintenstraat te Heteren van13.45 uur tot 16.15 uur.

Voor meer informatie kun je je wenden tot het secretariaat van de club: Anita Idsinga, e-mail: [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen