Kandidaten gezocht voor de Leefbaarheids Award 2023

Foto: Huurdersvereniging HvOB-Elst

De Huurdersvereniging HvOB-Elst is op zoek naar kandidaten voor de Leefbaarheids Award 2023.

De Leefbaarheids Award is een prijs voor degene die een aantoonbare bijdrage heeft geleverd aan de leefbaarheid in Elst en op deze wijze het wonen in deze plaats extra plezierig heeft gemaakt. Aan de prijs is een bedrag verbonden van €1000,-.

Deskundige jury

Weet of ken jij iemand of een organisatie die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen? Dan vernemen ze dit graag! Je kunt deze aanmelden bij de HvOB-Elst, vergezeld van een onderbouwend schrijven waarom deze persoon/organisatie de Award verdient. Een onafhankelijke deskundige jury zal zich buigen over de kandidatenlijst.

Je kunt je kandidaat schriftelijk aanmelden bij de HvOB, Verdistraat 27a, 6661 AN Elst, of via mail naar [email protected].

 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen