De Ladiesnight Driel voor een gezellige avond met vrouwen

In april is de Ladiesnight in Driel
In april is de Ladiesnight in Driel
Foto: PublicDomainPictures via Pixabay

Driel – De Ladiesnight Driel is een leuk event voor vrouwen wat in 2023 voor de 5de keer weer georganiseerd wordt door Sabine Jacobi en Ramona Pauwelsen.

Het is een gezellige avond uit samen met je met je vriendinnen, buurvrouw, zus of moeder. Deze avond is voor alle soorten ladies: het maakt niet uit of je nou puber bent of 99 jaar oud, alle vrouwen zijn welkom!

Ladiesnight

De Oldenburg

De 5de editie van de Ladiesnight wordt gehouden op vrijdag 14 april van 19.00 uur tot 22.00 uur. Het evenement vindt plaats bij Zalencentrum De Oldenburg, Hofplein 1 in Driel. Op deze avond kan je heerlijk shoppen, je laten verzorgen, informatie opdoen, eten proeven, of heerlijk een drankje doen in het café en bijkletsen.

Ze hebben de beschikking over alle drie de zalen en de gymzaal. Er zullen tussen de 70 tot 80 kraamhouders aanwezig zijn. Tijdens de vorige editie kwamen ruim 300 bezoekers en dat hopen ze dit jaar weer te bereiken. Ze zijn nog op zoek naar standhouders. Heb jij interesse om hier ook te staan?

Tickets in de voorverkoop

In de voorverkoop, die op 1 februari start, kost een entreeticket 4 euro per persoon. Zodoende krijg je 2 euro korting én je ontvangt ook nog een gratis lot voor de loterij. Aan de deur kan je entreeticket kopen voor 6 euro per persoon. Voor de ticketverkoop en meer informatie kijk op Ladiesnight Driel. Op deze avond worden er ook leuke prijzen verloot die worden aangeboden door standhouders. Ook zijn er 75 tickets met gratis goodiebags, een tas vol met leuke hebbedingetjes en reclame van de standhouders. Deze tickets zijn net zo duur als een normale entreeticket alleen op =op. Wees er snel bij.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen