Vrouwen met Lef, Gender met Lef

Foto: AlexanderGrey via Pixabay

Valburg – Wat betekent het, als je alleen wordt aangesproken met je geboortegeslacht en je jezelf niet die man of die vrouw voelt? Wat doet dat met je op jonge leeftijd en welke strijd met Lef moet je leveren om te zijn wie je altijd al was? Wat weten we eigenlijk over Gender en welke vooroordelen en taboes zijn er omdat we er gewoonweg te weinig van weten?

Vrouwen met Lef nodigt je graag uit voor de volgende bijeenkomst ‘Gender met Lef’. Waar een inspirerende vrouw als ervaringsdeskundige haar indrukwekkende verhaal vertelt met tevens een wetenschappelijk tintje. Zij doet hier meteen alvast een oproep om vragen voor haar te bedenken. Elke vraag mag wat haar betreft gesteld worden.

Lefvrouw Marja de Leeuw geeft invulling aan bijpassende intermezzo’s met vrouwen van haar eigen theatergroep Improtheater Voor de Leeuwen. Het belooft een informatieve, tot nadenken stemmende, maar ook ontspannen bijeenkomst te worden en ze kijken ernaar uit om je daar te zien.

Meer informatie

Meld je aan voor deze avond via via deze link.. Ook als je lid bent, zodat zij dan weten hoeveel vrouwen er komen. Vriendinnen zijn uiteraard ook van harte welkom, neem ze mee!

De bijeenkomst Gender met Lef is op donderdag 28 september van 19.30 tot 22.00 uur. Inloop is om 19.15 uur. Locatie ’t Knooppunt, Molenhoekplein 2, 6675 BZ  Valburg. Kosten voor niet-leden zijn 20 euro. Leden gratis. De kosten zijn inclusief koffie of thee.

Lidmaatschap

De bijdrage van het lidmaatschap voor de tweede helft van het jaar is € 32,50. Voor drie bijeenkomsten betaal je dan omgerekend € 10,83 per bijeenkomst. Lees meer over het lidmaatschap van Vrouwen met Lef op deze link. Kom je voor het eerst naar een bijeenkomst van Vrouwen met Lef? Wil je na de bijeenkomt ter plaatse lid willen worden: dat kan! Spreek één van de Lefvrouwen aan. Zij kunnen je meer hierover vertellen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen